Vaak bu’j te bange

Terrasjes pakken met vrienden, zonnebaden bij een bijna uitgedroogd meertje en ijsjes eten. Wat heb jij deze zomer gedaan? Ik niet veel van het bovenstaande. Ik klom over hoge drempels en was aan het hakken met een bijl.

 

Hakken in knopen waarvan het touw intussen behoorlijk dik geworden was. Keuzes waar ik al een tijdje tegenaan liep en die nu eindelijk uit de weg geruimd zijn. Behoorlijk spannend allemaal, maar vaak bu’j te bange. Niet waar?

Deze zomer deed ik dingen die ik niet direct van mezelf verwacht had. Ik stond voor de camera van Regio8 mijn verhaal te vertellen, heb op een podium mijn bedrijf gepitcht en heb een bezoek aan de Kamer van Koophandel gebracht.
Doodeng, maar met weinig zenuwen doorstaan. Echt een gevalletje van vaak bu’j te bange want zo eng was het helemaal niet. Ik vond het zelfs leuk om te doen! Tot een jaar geleden nooit van mezelf gedacht, nu dus trotser dan ooit.

Deerntjen is nu officieel een bedrijf. Ik ben zzp’er en ik doe wat ik leuk vind. En dat is jou het mooiste van de Achterhoek laten zien. Ik kan niet wachten om voor jou op pad te gaan en samen met jou de Achterhoek te ontdekken. Ga je met me mee?

Met volle angst vooruit!

Eén gedachte over “Vaak bu’j te bange

Reageren mag

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven