Deerntjen

Verhalen van een meisje in de Achterhoek

Je weet natuurlijk al dat ik houd van de Achterhoek. En ik ben niet de enige. Menig Achterhoeker is trots op waar hij vandaan komt. Zo ook Partycentrum ‘t Noorden in Aalten. Zij plaatsten een ode aan de Achterhoek.

https://www.instagram.com/p/BuhDzRDnkjV/

Met het herkenbare coulisselandschap, de karnemelksesaus, de typische uitspraken en het h√łken is de Achterhoek echt mijn favoriete omgeving om te zijn. Ik ga hier niet meer weg. Ook al staat Michiel Huisman, knapste man van 2017 (die van 2018 slaan we al helemaal over…), voor de deur. Ik ga niet mee. Gelukkiger dan hier in de Achterhoek krijg je me niet. En ik ben niet de enige…

Zo ook Partycentrum ‘t Noorden in Aalten. Zij plaatsten een ode aan de Achterhoek. De ode valt niet te missen wanneer je voorbij het zalencentrum rijdt en wanneer je in het pannenkoekenrestaurant zit, heb je een mooi uitzicht op de ode. Zij schrijven op hun website:

“Dat we tots zijn op onze Achterhoek moge blijken uit de opstelling van Partycentrum ‘t Noorden Aalten. Tegen de wand van het verhoogde deel van de voormalige vuilnisbelt aan de kant van de Lichtenvoordsestraatweg zien we ‘s avonds mooi verlicht deze ‘ode aan de Achterhoek’ een echte blikvanger”

‘t Noorden – Aalten

Ik hoop dat, steeds meer mensen de kracht en pracht van de Achterhoek gaan inzien en dat we als Achterhoekers trots zijn op waar we vandaan komen. Dat de Achterhoek mag blijven zoals ‘ie is en dat niet alle jongeren hier wegtrekken. Want zo gek is de Achterhoek helemaal niet…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *