Deerntjen

Verhalen van een meisje in de Achterhoek

Na een jaar stilte op de blog (niet op Instagram!) ben ik terug. En dit keer echt.
Het afgelopen jaar is er veel veranderd. Heel veel. Niet alleen op het internet, ook in het echte leven. En eerlijk? Eigenlijk ben ik toe aan nog veel meer veranderingen. 

De grootste verandering
Een van de grootste veranderingen van afgelopen jaar is dat mini-deerntjen niet meer alleen is. Ik ben niet meer alleen mama van haar, maar ook van haar kleine broertje. Afgelopen april kwam dit kleine kearltjen ons vergezellen en ik wil hem voor geen goud meer missen. De start was niet de meest makkelijke (ook niet de meest moeilijke gelukkig), maar het kleine kearltjen en wij doet het nu ontzettend goed!

Nu ons kleine meneertje elf weken oud is, is het gedaan met verlof en wordt het tijd dat ik ook weer mijn eigen ding ga doen. Hoewel er nog geen concreet plan ligt, heb ik er wel zin in. Ik ben toe aan iets voor mezelf doen. Hoewel ik het mama zijn geweldig vind, mis ik het nu om meer te zijn dan alleen mama.

Deerntjen.nl
Er ligt dus nog geen concreet plan, maar ik wil wel graag meer tijd spenderen aan dit blog. Ik wil jullie laten zien hoe mooi ik de Achterhoek vind. Waar je het lekkerst kunt eten, welk tentje de lekkerste koffie heeft, wat ik de mooiste plekjes vind en nog veel meer. Ik wil jullie verblijden met al het moois dat ik hier vind.
En daarbij heb ik nog veel meer ideetjes, maar daarover binnenkort meer.

Tot gauw!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *