Je bent van harte welkom op Deerntjen.nl. Op deze website worden teksten, afbeeldingen en andere content geplaatst die door Deerntjen.nl of derden zijn aangeleverd. Deze kunnen altijd worden aangepast of verwijderd, zonder dat Deerntjen.nl jou daarvan op de hoogte brengt.

De content op deze blog wordt zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat deze niet juist of toch onvolledig is. Deerntjen.nl is niet aansprakelijk voor de nadelige gevolgen door het gebruik van de content op deze blog. Gebruik van Deerntjen.nl is dan ook op eigen risico.

Auteursrechten

Alle gepubliceerde content zijn van Deerntjen.nl mits anders aangegeven. Gebruik hiervan is dan ook niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Toestemming voor gebruik kan aangevraagd worden via info@deerntjen.nl.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat Deerntjen.nl uw auteursrecht heeft geschonden, laat dit dan weten via info@deernjen.nl. Eventuele content wordt dan direct van de website verwijderd.

Gesponsorde content

Deerntjen.nl wil zo transparant mogelijk zijn. Daarom wordt bij gesponsorde content altijd gemeld dat het om betaalde content gaat doormiddel van een regel onderaan het artikel met ‘gesponsord’ of ‘in samenwerking met’.

Daarbij is het belangrijk te weten dat Deerntjen.nl altijd een eerlijke mening geeft en alleen schrijft over producten of diensten waar Deerntjen.nl volledig achter staat.

Reacties

Reacties die op Deerntjen.nl worden geplaatst worden gemonitord. Deerntjen.nl behoudt zich het recht om kwetsende reacties te verwijderen. Even als reacties waarin producten of webshops gepromoot worden.

Klachten

Heb je een klacht? Dan hoort Deerntjen.nl dat graag. Klachten kun je sturen naar info@deerntjen.nl.

Door deze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.