Deerntjen

Verhalen van een meisje in de Achterhoek

2021 begon goed! Slechts een aantal uur na het starten van het nieuwe jaar ontving ik een bericht van Omroep Gelderland. Of ik geïnterviewd wilde worden over nieuwjaarsdag en mijn tradities. Natuurlijk! Kom maar langs.

In de middag kwam de reporter langs en namen we het stukje op dat aan het begin van de avond werd uitgezonden. Je kunt het hier terugluisteren. Klik op uur twee en zoek dan tijdstip 41:50.

Daarnaast verscheen een van mijn Instagram-plaatjes deze maand in het Mijn Magazine. Hoe leuk! Kun je zelf ook doen door de foto in te sturen naar de Facebookpagina of Instagrampagina van het magazine. Mocht je het Mijn Magazine niet ontvangen hebben, dan kun je editie januari 2021 hier inzien.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *