Deerntjen

Verhalen van een meisje in de Achterhoek

Ja, je leest het goed. Het einde van een (voor mij bijzonder) tijdperk komt eraan. Met een beetje pijn in het hart sluit ik de webshop. Hier lees je alles over mijn keuze om de webshop te gaan sluiten.

Zoals je misschien wel weet vertel ik je altijd met veel liefde over mijn liefde voor de Achterhoek. Je weet inmiddels dus wel dat die liefde groot is en dat ik hier nooit meer weg wil. De Achterhoek is de mooiste plek van Nederland en als Achterhoeker hebben we zeker weten de leukste uitspraken.
Al die jaren dat ik hier zo af en toe een blog publiceerde deed ik dat met veel plezier en ik lees die blogs ook nog steeds met veel plezier terug. Dat ik anderhalf jaar geleden een webshop opende voelde als een droom die uitkwam.

En nog steeds is het een droom die ik leef. Maar… het is er wel een waar ik niet de aandacht aan kan geven die ik er graag aan zou geven. En dat vind ik zonde.

Ik heb daarom besloten dat op 31 december 2020 om 12:00 uur de webshop gaat sluiten. De deuren gaan dicht.

Ik heb mijn liefde voor de Achterhoek met veel van jullie mogen delen. En doe dat nog steeds met heel veel plezier. Maar ook mijn, o zo geliefde, werkzaamheden als freelance tekstschrijver kosten nou eenmaal tijd. En ik vind het steeds lastiger om die tijd te verdelen. Ik hoop dat ik het in 2021 wat makkelijker voor mezelf maak door de webshop te sluiten. Ik wil me graag focussen op één taak, één bedrijf, waar ik klanten kan helpen aan mooie teksten die hen helpen naar een beter bedrijf.

Tot 31 december 12:00 uur heb je nog de tijd om jouw favoriete Achterhoekse producten/kaarten te bestellen. Er komen nog mooie acties aan, maar wacht niet te lang. Om teleurstellingen te voorkomen bestel je het liefst zo snel mogelijk. De voorraad is niet meer zo groot.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *