Het begint weer te kriebelen

Al een paar dagen kriebelt het. Ik voel niet alleen de kriebels die veroorzaakt worden door het heerlijke lentezonnetje dat er af en toe doorkomt, maar ook de kriebels om weer wat leven in mijn blog te brengen. Om mijn hobby weer op te pakken. Om weer te schrijven.

Sinds de vorige blogpost is er heel wat veranderd in mijn leventje waardoor het schrijven op een enorm laag pitje stond. Ik ben namelijk niet meer alleen met vriendlief, maar sinds 11 januari zijn we met z’n drietjes. Ik heb er een klein Deerntjen bij. Een heel lief, klein en tevreden meisje waar ik niet meer zonder kan, maar ook iemand die ervoor zorgt dat prioriteiten veranderen.

En dat is helemaal oké. Meer dan oké zelfs, maar ik moet mijn draai daar nogsteeds een beetje in vinden. Langzaam maar zeker gaat dat steeds beter en vind ik steeds meer de rust en tijd om ook weer dingen voor mezelf te doen. Waaronder dus het schrijven en bloggen :).

En nou wil ik jullie niet blij maken met een dooie mus, maar je zult op deerntjen.nl geen foto’s tegenkomen van mijn kleine Deerntjen. Natuurlijk show ik haar het liefst aan iedereen die ook maar iets mijn richting op kijkt. Maar mijn kleine Deerntjen mag, later als ze groot is, zelf beslissen wat ze wel en niet het internet op slingert. Ik hoop dat je dat snapt en anders; ’t spiet mien donders.

Reageren mag

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven