A’j ’t kunt droomen, ku’j ’t ook doen

A’j ’t kunt droomen, ku’j ’t ook doen. Als je het kunt dromen, kun je het ook doen. De laatste maanden ben ik vooral druk geweest met dromen, nu wordt het tijd om de stap te maken. Ik ga het doen.

a'j 't kunt droomen
Foto via Unsplash.com // Stefan Widua

Want laten we eerlijk zijn. Dromen uit laten komen kan, maar dan moet je daar wel wat voor doen. En hoe langer je er bij nadenkt, hoe hoger de drempel wordt. Dus dan maar weer gewoon ergens beginnen. Voor je gevoel compleet ondoordacht en willekeurig, zonder enige voorbereiding. Maar uiteindelijk zal het toch moeten. HET moment is er nooit. Er zal altijd iets zijn dat beter, anders, mooier of strakker kan.

Dus wachten heeft geen zin.

Deerntjen.nl heeft, zoals je vast al gezien had, een nieuw uiterlijk. Het is nog niet helemaal perfect, nog niet zoals ik het zou willen, maar laten we het hiermee doen. Het functioneert en ziet er best oké uit, toch?

We gaan niet meer dromen. Maar doen. Help je me mee? Geef me die schop onder m’n kont als ik die nodig hebt.

2019 brengt me tot nu toe al mooie dingen. Ik ga er nog meer van maken. Want a’j ’t kunt droomen, ku’j ’t ook doen.

 

Reageren mag

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven